Crossfit för Stockholmsanställda 2014

Nu kör vi crossfit för de anställda på Stockholmskontoret med riktigt meriterade tränare! Hela oktober och november (ej 22/10). Varmt välkomna den onsdagen den 1/10 klockan 20:00! Observera – det går bra att ta med en gäst till detta pass. För mer information kontakta Tommy Karlsson.

Ni kommer att ha Felix Ledin som intro-coach.

Felix vann titeln Sveriges mest vältränade man 2013. han har coachat i många år, trots att han är ung, och är väldigt intresserad av rörelser. En perfekt atlet/coach för att introducera er till träningsformen.

Under följande fem veckor kommer ni även att träffa Mia Rodhborn, som har jobbat med träning i närmare 30 år, hon har varit med på Solid sedan starten och driver friskvården på tv 4, är med i morgonsoffan ibland och är populär ledare på träningsresor.

Rikard Lanner (oftast kallad Lanner) har tävlat i alla sporter du kan komma på och har fler titlar i bagaget. Bland annat gammal juniormästare i Styrkelyft. Han är just hemkommen från VM i CrossFit där han tävlat i lag.

Rennie Mirro, en av grundarna av Solid, skolad balettdansör och musikalstjärna kommer att hålla en klass med betoning på Bodyweight-träning.

Adress:

CrossFit Solid
Sergelgatan
ingång Q-parks entre
2 vån, följ skyltningen.