Kurs i Bitcoin

Öka din kunskap om Bitcoin

Lär dig mer om Bitcoin och andra kryptovalutor. Vad innebär en decentraliserad valuta utan riksbank och clearingaktörer? Ta reda på hur du och ditt företag påverkas redan idag och ta kontroll över hur du kommer att påverkas i framtiden.

Kurser

  • Översiktskurs Bitcoin
    Du får en överblick och orientering kring valutan. Kursen passar väl för beslutsfattare, journalister och affärsutvecklare m.m.
  • Bitcoin för utvecklare
    Lär dig hur Bitcoin fungerar rent tekniskt. Kursen ger även dig exempel på plattformar och integrationslösningar.

Exempel på kursinnehållet

Grunderna i Bitcoin
Så fungerar Bitcoin
Gör affärer med Bitcoin
Riskerna med Bitcoin
Virtuell valuta i ett myndighetsperspektiv

Förutom informationsrika föreläsningar och illustrerande exempel så innehåller kursen aktivt deltagande där kursledaren vägleder deltagarna i diskussioner. Målet är att ge alla en så stor förståelse som möjligt om hur Bitcoin påverkar individen och organisationen.

Kursintyg

Efter deltagande i hela kurstillfället ges ett kursintyg.

Skräddarsydda kurser

Codemark har kompetensen att skräddarsy kursen både till längd och innehåll för att anpassas bäst till din bransch och till deltagarna. Vi kan exempelvis ge en teknisk fokus riktad till utvecklare, eller ett mer övergripande perspektiv för att fylla behovet hos beslutsfattare och politiker.

Var

Vi håller till i fräscha lokaler i Gamla Stan i Stockholm, men kan även komma till er.

Kontakta oss för bokning och offert

Telefon 0760 002371
E-post hans@codemark.se

Om kursledaren Hans Åkerman

Hans Åkerman är en senior IT- och verksamhetskonsult med erfarenhet inom finans- och IT-säkerhetsbranchen. Hans är en erfaren föreläsare som på ett pedagogiskt sätt kan förklara komplexa ämnen.